Navigáció
Főoldal
APK szabályzat
Galléria
Kapcsolatfelvétel
Keresés
Hírek
Cikkek
Galéria
Halászati-horgászati törvény
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 66
Legújabb tag: buripenge
Fórumtémák
Legújabb témák
Ultrabit halcsali
etetés mély vízen
Bojli
Orsó
Irányadó!
Legnépszerűbb témák
Nincs elérhető fórumtéma
Hőtérkép
Hőtérkép
Felhőtérkép
Felhőkép
Széltérkép
Széltérkép
Média Partnereink

www.fisch.hu
Legfrissebb Cikkek képpel
 Az ébredő természetben.
Dátum: 2016.05.01 20:14
 Egy egyszerű peca késő ősszel.
Dátum: 2015.11.09 11:16
 Nyár végi Kalandok.
Dátum: 2014.08.29 11:06
 đ 

Az ébredő természet.

 

Az ébredő természetben.


ébredőVégre eljött a nagy nap, amire Tamással terveztük a horgászatot, és végre a monoton hétköznapok elől a kedvenc tavunkra a Miháldi tóra kimehettünk. A nagy nap április 7-re tűztük ki, és egy laza 4 napos pecát terveztünk.  A 4 napos pecát a Bait-Station termékek bevetésével terveztük, ami nagyon jó döntésnek bizonyult.  Maga a Bait-Stationnak a termékét már a 2015-s évben is sikeresen használtuk, pontosabban a bojli mixüket, de arról egy következő írásban.


Egy egyszerű peca késő ősszel.

 

Egy egyszerű peca késő ősszel.

 

APKlub.huEbben az évben (2015) nem az első alkalom, hogy féderezni indulok. Ez igazából csak abban érdekes, hogy inkább vagyok bojlis horgász, mint féderes de, a kisebb tavak és a kisebb méretű halakhoz inkább más módszert alkalmazok. Kevesebb cucc és egy másfajta horgászmódszer ami, merőben más élvezetet nyújt, mint a bojlizás. Az elmúlt időszakban úgy éreztem, hogy szükségem van a horgásztudásom továbbcsiszolására, mert ebből sohasem elég. 


Nyár végi Kalandok.

 

Nyár végi kalandok

 

Rövid volt a nyár és sok volt az eső, és sokszor nagyon rossz idő. És mikor szabadságon is van az ember, rossz érzés a lakásból nézni az időjárást, és azon izgulni, hogy mikor pár nap múlva kimegyek horgászni, hogy jó idő legyen. Lényegében nem vagyok az, akit egy eső elriaszt, de azért szeretem a hasamat süttetni, és nem a sátorba lenni egész nap. Most egy olyan pecára készültem Tamással együtt, ami csak egy bizonyos termékre orientálódott. Továbbá megfogadtam, hogy többet nem írok beszámolót, több ok miatt, de ezzel senkit nem akarok fárasztani. Ez a horgászat most kivétel, mivel ez a termék megérdemli azt, hogy 


A lenézett tó

A lenézett tó.

 

A hír képeSokan vannak, olyanok, akik szerint csak az a jó tó, ami tele van hallal. Lényegében jólesik, ha fogsz halat és élményekben gazdagon mész haza. De most elég nagy fába vágtam fejszémet, mivel a lakhelyem mellett Nagykanizsán található egy Csónakázó tó, ami sajnos az elmúlt évek során, olyan szinten leromlott a hírneve, a hal rablások miatt, hogy igazi sporthorgász messzire elkerülte a tavat. Én is kb. 4 éve nem horgásztam a tavon, és az elején még meg is fogadtam, hogy soha többet nem fogok itt horgászni, de idővel a kíváncsiság legyőzi a fogadalmat. De azért legbelül mindig is kíváncsi voltam arra, hogy mekkora halak élnek benne.  Az utóbbi évben már javult a halőrzés, és sok olyan ember el lett tiltva, akik sokban rontották a tó hírnevét. Na, elég az elmélkedésből ideje rátérnem a kis történetemre. :D


Nyár végén.

Nyár végén.

 

 apkAz egyik kedvenc hónapom az augusztus.  Ilyenkor minden él, és virul, valamint az emberek is vidámabbak.  A horgászatot a kedvenc tavunkra a Miháldi horgasztóra terveztük. Azért is erre, mivel ez az év anyagilag nagyon megterhelő volt számomra, valamint horgásztársam Tamás számára is. Továbbá ez a tó megérdemli azt, hogy írjanak róla, mivel itt bojliztam először, és ezen a vízen fogtam az életem első igazi 10+s halát. Remélhetőleg a tómanó ismételten segítségünkre lesz ezen a horgászaton.

 

Hirdetés
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Képek
Szavazás
Milyen változtatásokat szeretnél az oldalon?

Tartalmi.
Tartalmi.
33% [1 Szavazat]

Kinézet:
Kinézet:
0% [0 Szavazat]

Mind a kettő.
Mind a kettő.
67% [2 Szavazat]

Szavazatok: 3
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 16/12/2015 18:49
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Gabesz
28-01-2018 19:35
Tup

hushorgasz
03-01-2018 16:48
Jó egészséget,sok szabadidőt,kis és nagyon nagy fogásokat,halban bővelkedő boldog új évet kívánok minden horgásztársnak!..

Gabesz
31-12-2017 11:56
Egészségben és horgászatban,halak
ban gazdag nagyon eredményes és Mail boldog új évet kívánunk minden tagunknak a 2018-as évben is. lol lol csúfol lol

torzsur
25-09-2017 21:14
cigizik Baby Szép estét

torzsur
24-09-2017 20:31
Baby cigizik Szevasztok

top image scrolling tools
facebook_share
google_share
scrolltop