Navigáció
Főoldal
APK szabályzat
Galléria
Kapcsolatfelvétel
Keresés
Hírek
Cikkek
Galéria
Halászati-horgászati törvény
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 66
Legújabb tag: buripenge
Fórumtémák
Legújabb témák
Ultrabit halcsali
etetés mély vízen
Bojli
Orsó
Irányadó!
Legnépszerűbb témák
Nincs elérhető fórumtéma
Hőtérkép
Hőtérkép
Felhőtérkép
Felhőkép
Széltérkép
Széltérkép
Média Partnereink

www.fisch.hu

Nyár végén.

Nyár végén.

 

 apkAz egyik kedvenc hónapom az augusztus.  Ilyenkor minden él, és virul, valamint az emberek is vidámabbak.  A horgászatot a kedvenc tavunkra a Miháldi horgasztóra terveztük. Azért is erre, mivel ez az év anyagilag nagyon megterhelő volt számomra, valamint horgásztársam Tamás számára is. Továbbá ez a tó megérdemli azt, hogy írjanak róla, mivel itt bojliztam először, és ezen a vízen fogtam az életem első igazi 10+s halát. Remélhetőleg a tómanó ismételten segítségünkre lesz ezen a horgászaton.

 


Indián nyár.

Indián nyár

 

apkEzt a napot már régóta vártam. Tavaly is ugyan ebben az időben voltunk csapat társammal Tamással pár napot horgászni. Azért is emlékezetes, mivel szeptember az indián nyár lévén esténként  az, erdők mezők királyai a szarvas bikák jelzik hangos bőgésükkel jelenlétüket, és ezt hallgatva végre sikerült kipróbálni a Miháldi tavon egy olyan termék családot, ami számomra, még kb. egy éve teljesen ismeretlen volt.


Hőség a tavon.

Hőség a tavon.


Hír képeA csodás nyár  eljött ismét, és a horgász aki eddig dacolva az idő zordságával, most ismét kényelemben ücsörög a tóparton papucsban, és rövid nadrágban. Várja a nagy kapást csodás csalikkal, s mikor a csipog a jelző,s az orsóról lefut zsinór, a horgász szíve csak zakatol. Bevág a horgász s érzi, hogy ez nehéz küzdelem lesz, s szíve gyorsabban kalapál. Fáraszt a horgász , görbül a bot , majd a szák felé terelve megpillantja csodás halát , s szíve még jobban zakatol, mivel élete hala amit most próbál kifogni, s félelmet érez a szívében, hogy ha elveszíti akkor lehet soha nem fog ekkorát. Hal a szákban horgász szívéből, és gondolataiból a félelem, hogy elveszíti a halat tova szál és átvált gyermeki  izgalommá, s érzése és öröme akkora, hogy üvölteni tudna.  


Szarvas bőgés idején.

Szarvas bőgés idején.

 

Eljött a várva várt szeptember. Szeptember egy olyan hónap mikor a pontynak enni kell a szakirodalom szerint. A n agy peca szeptember 14-16.ig terveztük Tamás barátommal. Az indulás reggelén elég zord idő fogadott. A szél erősen fújt és kb 15 C volt, illetve az eső szemerkélt.  Ilyenkor sokan nem mennének ki, de mi már sokat horgásztunk szakadó esőben illetve hóesésben.


Szezonzáró horgászat.

Szezonzáró horgászat.

 

A szezonzáró horgászat nem vélegessen a szezon végét jelenti, hiszen sokan egész évben horgásznak. Mivel, hogy az egyik kedvenc horgásztavunk az Almásfüzitői Kavicsbánya tó, ezért még a szezonzárás előtt szeretünk volna egy jót horgászni. A tó a szabályzat szerint november 10-ig tart nyitva.

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Képek
Szavazás
Milyen változtatásokat szeretnél az oldalon?

Tartalmi.
Tartalmi.
33% [1 Szavazat]

Kinézet:
Kinézet:
0% [0 Szavazat]

Mind a kettő.
Mind a kettő.
67% [2 Szavazat]

Szavazatok: 3
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 16/12/2015 18:49
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Gabesz
28-01-2018 19:35
Tup

hushorgasz
03-01-2018 16:48
Jó egészséget,sok szabadidőt,kis és nagyon nagy fogásokat,halban bővelkedő boldog új évet kívánok minden horgásztársnak!..

Gabesz
31-12-2017 11:56
Egészségben és horgászatban,halak
ban gazdag nagyon eredményes és Mail boldog új évet kívánunk minden tagunknak a 2018-as évben is. lol lol csúfol lol

torzsur
25-09-2017 21:14
cigizik Baby Szép estét

torzsur
24-09-2017 20:31
Baby cigizik Szevasztok

top image scrolling tools
facebook_share
google_share
scrolltop