Navigáció
Főoldal
APK szabályzat
Galléria
Kapcsolatfelvétel
Keresés
Hírek
Cikkek
Galéria
Halászati-horgászati törvény
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 66
Legújabb tag: buripenge
Fórumtémák
Legújabb témák
Ultrabit halcsali
etetés mély vízen
Bojli
Orsó
Irányadó!
Legnépszerűbb témák
Nincs elérhető fórumtéma
Hőtérkép
Hőtérkép
Felhőtérkép
Felhőkép
Széltérkép
Széltérkép
Média Partnereink

www.fisch.hu
APK szabályzat

APKlub szabályzat.

 

Rólunk

AZ APKlubot a horgászatot szerető emberek és ezen belül a pontyhorgászok részére hoztuk létre. Alapjában véve bármilyen horgászt szívesen látunk, mert a cél bármelyik horgász módszerről is legyen szó a tapasztalatszerzés.                                                                                                                            Az APKlub oldalával lehetőséget biztosítunk a horgászok számára az eszmecserére, fórumozásra. Valamint ha valaki egy képes beszámolóval szeretné a horgászélményét megosztani, arra is lehetősége van. Ez lehet gyakorlás és fejlődés is egyben, ha valaki egy horgászírást szeretne beküldeni más hasonló témájú oldalra vagy kedvenc horgászújságához.

Az APKlub felépítése.

  • Tag
  • Teszthorgász
  • Döntést hozó tag
  • Főadminisztrátorok

 

Tagok.

 Tagok, akik felregisztrálnak az oldalra és használják azt. A tagoknak lehetőségük van az oldalon az üzenő falra írni, az írásoknál szavazni és véleményezni valamint fórumozni.

Döntést hozó tag.

 A Döntést hozó tagok olyan teszthorgászokból válogatott tagok, akik napi rendszerességgel látogatják az oldalt és részt vesznek az oldallal kapcsolatos teendőkben. A Döntést hozó tagok az oldal fórum moderátorai is. Összetevőik a minimum 3 tagú bizottságnak mely fontos döntéseket hoz az oldallal kapcsolatban. Döntést hozó tag az lehet, aki ezeket a feladatokat el tudja látni és akit ezzel megbízunk.

Főadminisztrátorok.

  A Főadminisztrátorok fulopke01 és Gabesz. Azok az oldalalapító tagok, akik az oldalt szerkesztik és moderálják.  

APKlub tesztelünk.

Az APKlub bon belül egy teljesen új kihívás és tapasztalatszerzés. A cél, hogy az APKlub horgászaiból általunk kiválogatott tesztcsapattal, létező vagy induló csali márkákat a gyártók vagy a forgalmazók kérésére leteszteljünk. Számunkra fontos, hogy a nem úgynevezett profikkal, hanem átlag horgászok minden napi horgászatai során teszteljünk. Hiszen ők a többségi vevőkör. Mi ezt nem megbízott reklám célzattal, hanem kifejezetten tesztelés céljából szeretnénk csinálni.

Teszthorgász.

Teszthorgász az APKlub döntést hozó, valamint alapító tagjai által kiválasztott horgász lehet. A kiválasztást minimum 3 fős bizottságnak kell jóváhagynia. Ez a három tagú bizottság összeállhat döntést hozó tagokból és alapító tagokból is.Az oldallal való minimális elvárás ,hogy egy héten legalább egyszer látogasson fel az oldalra és vegyen részt az ott folyó életben. Informálódjon és fejtse ki a véleményét! A teszthorgásznak be kell tartania a tesztelésre hozott, ezen belül a tesztelést kérő, termékeivel kapcsolatos megállapodásokat. Teszthorgász az lehet, aki megbízhatóan elvégzi a rábízott tesztelési feladatokat és megfelelő képes beszámolót készít a tesztelésről. Alapvető elvárás, hogy rendelkeznie kell nagyméretű merítőhálóval, pontymatraccal és fertőtlenítő spray-vel. Vagy a módszerének megfelelő halkímélő eszközökkel. Elvárás a halakkal való kíméletes bánásmód és a környezetének rendben tartása és hagyása. Az elvállalt tesztelést az APKlubtól vagy a közvetlen megrendelőtől kapott információk szerint, a megbeszélt időszakban az időjárási viszonyoktól függően végre kell hajtani. A tesztelést a teszthorgász visszamondhatja, de ebben az esetben mindenféleképpen a legrövidebb időn belül tájékoztatni kell az APKlub döntést hozó tagok vagy alapító tagok egyikét. A későbbiekben a teszthorgászoknak 1db APKlub logóval ellátott sapkát és 1db pólót postáz az APKlub. Aminek a költségét a teszthorgásznak kell megtéríteni. A megtérítendő összeg a nem egyidejű megrendelés miatt eltérő lehet. A rendelés darabszáma igény szerint változtatható. Az APKlub logójával ellátott póló, sapka viselése a tesztelés során készült fotóknál kötelező. Egyéb viselés tetszés szerinti.

Tesztelés követelményei és igény bejelentés.

A tesztelés igény bejelentését az apklub.teszt@gmail.com email címen kell megtenni. A tesztelés igényét benyújtóknak nyilatkozniuk kell arról, hogy mennyi teszthorgásszal, milyen módon és körülmények között, mekkora időintervallumban legyen a csali, etetőanyag, termék letesztelve. Valamint a legjobb, ha a kiválasztott teszthorgászokkal az APKlubon keresztül felveszi a kapcsolatot és pontosítanak minden szükséges dolgot a teszteléssel kapcsolatban. Felhívjuk a figyelmet, hogy a csali és etetoanyag tesztelési mennyisége 12 órás teszthorgászat esetén, a bolti vagy a boltban forgalomba kerülő termék kiszerelési mennyisége legyen. Tehát etetőanyagból pl. 1kg, ha így kerül a polcokra. Horog csali, csali bojli, pellet esetén 1 doboz vagy itt is a kikerülendő kiszerelés a mérvadó. Etető bojlik és pelletek esetében a legalább 12 órás teszthorgászatra eső mennyiség. A csalik teszthorgászokhoz való juttatása a tesztelést kérő feladata. Ez történhet személyesen vagy postai úton. A postaköltséget minden esetben a tesztelést kérő téríti meg!

Tesztelés nem végrehajtása.

Indokolatlan és nem bejelentett, elvállalt, de nem végrehajtott vagy nem dokumentált tesztelés azonnali kizárást von maga után.

A tesztelések megszakíthatók vagy visszamondhatók a következőkben.

  • Rossz időjárási viszonyok.
  • Hirtelen bekövetkező családdal vagy munkahellyel kapcsolatos esemény.
  • Megfelelő indok, amit az APKlub és a tesztelést kérő is elfogad.
  • A tesztelést kérő fél lemondása.

Ezek kivételek akkor vannak érvényben, ha a lehető legrövidebb úton jelzi a teszthorgász vagy a tesztelést kérő az APKlub felé. A tesztelés lemondása esetén csalit vagy etetőanyagot nem áll módunkban visszaszolgáltatni! A teszttermékek esetenként pl.: bot, orsó, sátor vagy egyéb nagy értékű kiegészítő, külön megállapodás tárgyát képezik. Ezek átadása előtt írásban le kell pontosítani, hogy a tesztelés végén vissza kéri-e a tesztelést kérő vagy nem. Javasoljuk ilyen nagyobb értékű tárgy teszteltetése esetében teszthorgász választása előtt kérje ki a Főadminisztrátorok véleményét. Az APKlub nem vállal felelősséget a teszt termékekért és azok felhasználásáért! Az APKlub nem vállal felelősséget a teszthorgászok testi épségéért és a tesztelés során megsérült felszerelésekért. Aki teszthorgásznak jelentkezett vagy jelentkezik, azt saját felelősségére teszi vagy tette, a szabályzatot automatikusan elfogadja, abban leírtakat követi és tudomásul veszi.   

Tesztelés folyamata.

A tesztelendő csali vagy etetőanyag, termék a gyártó felhasználási utasítása vagy kérése alapján történik. Ha ez nem áll rendelkezésre, akkor a teszthorgász a saját belátása szerint teszteli le a tesztelendő csalit, etetőanyagot vagy terméket. A Teszthorgász a megszokott horgászvizein egy-két horgászata során vagy a gyártó, forgalmazó kérésére meghatározott ideig teszteli. A tesztelést több teszthorgásszal ez által más-más helyszínen egy meghatározott időszakaszban is el lehet végezni. Ez nagyobb hatékonyságú tesztet eredményezhet. A Teszthorgászokat a gyártó, forgalmazó is kiválaszthatja. Akár lakóhely és vízterület alapján. A tesztelés végeztével a teszthorgász vagy teszthorgászok, alapesetben egy pár lényegre törő jó minőségű képes beszámolót küldenek. A beküldött beszámoló, beszámolók alapján a teszt eredményeket összegezzük és továbbítjuk a tesztelést kérők részére. A beszámolókat kérésre egyből is továbbítjuk és tetszés szerint egy összeállítást készítve vagy visszakapva megjelentetjük az oldalon. A tesztelést kérőknek vissza kell küldeni az összegzett beszámolót, hogy a megjelentetést végre tudjuk hajtani. A saját részre megtartott beszámolót vagy összegzést a tesztelést kérők szabadon megjelentethetik, fel kell tüntetni, hogy az APKlub teszthorgászai hajtották végre a tesztet. Valamint a képeken szereplő APKlubos logót átszerkeszteni, eltüntetni szigorúan TILOS! A tesztelés kérését, az apklub.teszt@gmail.com email címre kell küldeni. Lehetőség van teszthorgászainkon keresztül is felvenni a kapcsolatot. Ebben az esetben is a fent említet levelezési címre kell megírni a tesztelés kérését.

 

A szabályzat változtatásának jogát az APKlub fenntartja.

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Képek
Szavazás
Milyen változtatásokat szeretnél az oldalon?

Tartalmi.
Tartalmi.
33% [1 Szavazat]

Kinézet:
Kinézet:
0% [0 Szavazat]

Mind a kettő.
Mind a kettő.
67% [2 Szavazat]

Szavazatok: 3
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 16/12/2015 18:49
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

Gabesz
28-01-2018 19:35
Tup

hushorgasz
03-01-2018 16:48
Jó egészséget,sok szabadidőt,kis és nagyon nagy fogásokat,halban bővelkedő boldog új évet kívánok minden horgásztársnak!..

Gabesz
31-12-2017 11:56
Egészségben és horgászatban,halak
ban gazdag nagyon eredményes és Mail boldog új évet kívánunk minden tagunknak a 2018-as évben is. lol lol csúfol lol

torzsur
25-09-2017 21:14
cigizik Baby Szép estét

torzsur
24-09-2017 20:31
Baby cigizik Szevasztok

top image scrolling tools
facebook_share
google_share
scrolltop